Paypal Nakit Kart Çıktı



           Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır blogla ilgilenemiyorum. Malum sebeplerden dolayı pts siteleri teker teker döküldü ve piyasa tabiri caizse kurudu. Şimdi yeni yeni yeniden yeşeriyor. Umarım kısa zamanda sayıları tekrar eski halini alır. Blogdanda uzun zamandır uzak kaldım. Paypal nakit kart geliyor diye duyurmuştum ama üzerinden çok zaman geçti bir türlü nasip olmadı nakit kartı tanıtmak. Bu yüzden affınıza sığınıyorum.

           Kartı yaklaşık beş aydır kullanıyorum. Benim gibi internet üzerinden para kazanan kişiler için kart ideal. Neden derseniz, ödemelerimizi paypala aldığımız bu kart ile paypal hesabımızdaki parayı kredi kartımız veya banka hesabımız olmasa bile karta isteyebiliyoruz. Paypal bakiyemizdeki parayı paypal nakit karta istediğimizde 24 saat içerisinde para paypal nakit karta geliyor. Her güzelin bir kusuru olduğu gibi kartında kesintileri var maalesef. Örneğin para yüklemelerinde ve çekimlerinde.


 
           Yukarıdaki tablodan kesintileri görüntüleyebilirsiniz. Kart satış bedeli ilk satın almada 5 lira. Sonrasında ise ayrıca para kesintileri mevcut. Ben açıkcası memnunum. Aldığım ödemeleri paypal nakit kartıma istiyorum ve her yerde kullanabiliyorum. Veya gidip teb atm'sinden 1 lira karşılığında veya herhangi bir ortak atmden 5 lira karşılığında parayı çekebiliyorum. Diğer kartlara veya banka hesaplarına 5-7 günde gelirken, paraya ihtiyacım olduğunda 1 gün içerisinde parayı alabiliyorum. Bu yüzden bence ideal. Üçe beşe bakmam diyorsanız bir tane temin edin. Kartın kendisine has süprizleride olacakmış. Örneğin ilk satın alan 500 kişiye 25 Lira hediye ettiler. 25 lirayı harcadık. Yine aynı şekilde kişiye özel indirimler ve süprizler olacakmış. Bunlarıda kaçırmamak gerek diye düşünüyorum.

           Kartı paypalın sitesine girip oradan adresinize ücretsiz talep edebilirsiniz veya migros'lardan kartı 5 lira karşılığında satın alabilirsiniz. Kartı satın aldıktan sonra paypal.com.tr/nakit sayfasına girip kullanıma açmanız gerekiyor. Ayrıca diğer bilgiler için inceleyebilirsiniz. Bol kazançlar.



PAYPAL NAKİT KART ÖZELLİKLERİ ve KULLANIM KOŞULLARI

  • PayPal Nakit Kart; Banka tarafından çıkarılmış, MasterCard logolu ve PayPal markalı ön ödemeli ve limitler dahilinde üzerine tekrar para yüklenebilen anonim bir ön ödemeli karttır.
  • Kart üzerinde herhangi bir isim ve/veya arkasında herhangi bir kişisel banka hesabı bulunmaz.
  • 15 yaş üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, MasterCard’ın geçerli olduğu tüm online mağazalar ve perakende satış noktalarında alışveriş yapmak ve Banka ile diğer banka ATM lerinden para çekmek için kullanabilir. .
  • PayPal hesabı açılabilmesi için Kart Sahibinin 18 yaş üzerinde olması gerekir.Kartlarla ancak üzerinde yüklü bakiye kadar alışveriş yapılabilir, bakiye bittiğinde/kart sahibi istediğinde kartına Banka ATM’lerinden, Web Sitesi üzerinden ve kartın dağıtımın yapıldığı anlaşmalı satış noktalarında yer alan POS cihazlarından yükleme yapabilir. Kişi güncel para yükleme noktalarına Web Sitesinden ulaşabilir.
  • Kart sahibi, kart üzerinde bulunan bakiyesini, Banka ve diğer banka ATM’lerinden hukuki limitler doğrultusunda çekebilir. Kartın alışveriş işlemlerinde kullanılabilmesi için Web Sitesi üzerinden aktivasyon işlemi gerçekleştirilmelidir.
  • Kartın kullanım süresi 5 yıldır.
  • Bir kişi bir adet PayPal Nakit karta sahip olabilir. Kartın çalınması, kaybolması durumunda 0212 331 70 75 nolu Müşteri Hizmetlerin’den iptal edilmesi gerekmektedir. İptal işleminden sonra kişi yeni bir kart alabilir. Yeni kart alınması durumunda eski kartın limitleri de yeni kart için uygulanmaya devam eder.
  • Kartlar anlaşmalı satış noktalarından ve Web Sitesinden başvuru yönetimiyle alınabilir. Kart ücreti satış noktalarında satın alım işleminde tahsil edilecektir. Web Sitesinden başvuru yoluyla alınacak kartlar için ücret kişinin ilk para yüklemesinin ardından 24 saat içerisinde kart bakiyesinden düşülecektir.
  • Fiziki alışverişlerde satın alımın gerçekleşmesi için kart sahibi ödeme terminaline kart şifresini girmelidir.
  • Karta yükleme ve Kartla alışveriş GİB, MASAKvb. düzenleyici kurumlarca belirlenmiş ve ön ödemeli kartlar için Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler HakkındaYönetmelik'in 6. maddesi kapsamında kimlik tespiti yapılmasını zorunlu kılmayan azami limitler dahilinde yapılabilir. Düzenleyici kurumların limitleri değiştirmesi durumunda bu limitler güncellenecek olup, 09/04/2008 de çıkan Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğ Sıra No:5’in 02/01/2010 da güncellenen 2.2.9 nolu düzenlemesi gereğince 02/01/2010 tarihi itibariyle limitler yıllık 5.000 TL toplam yükleme bakiyesi, 2.000 TL yıllık para transferi/nakit çekim, 300 TL günlük nakit çekim ve 300 TL tek sefer nakit çekim olarak belirlenmiştir. Güncel limitler www.paypal.com/nakit web sitesinden takip edilebilir.
  • Kart sahibi Kartına ait işlem bilgilerine Online Hizmetler’den ulaşabilir.
  • 18 yaşından küçükler Online Hizmetlere Kart aktivasyon sürecinde belirleyecekleri e-mail adres, şifre ve SMS doğrulamasıyla ulaşabilmektedir.
  • 18 yaşında ve 18 yaşından büyük olan Kart sahiplerinin kart aktivasyonu sırasında PayPal hesabı açmaları zorunludur. Kart sahibi Online Hizmetlere PayPal hesabına ait e-mail adresi ve şifresiyle giriş yapabilir. 18 yaşından küçük olan Kart sahipleri PayPal hesabi açamazlar.
  • Kart ile PayPal hesabı üzerinden yapılan işlemler ile ilgili yükümlülükler PayPal hesabı açarken kabul edilen Kullanıcı Hizmetleri Sözleşmesi’nde yer almaktadır.
  • Kart sahibi, kartın son kullanma tarihinde, kartta bakiye kalması durumunda bu bakiyenin devredilemeyeceğini ve kullanılamayacağı kabul eder. Bu bakiye nedeniyle Paypal’e ya da Banka’ya hiçbir talepte bulunulamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder